Het afgelopen jaar hebben we het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke verwelkomd in het Levenswiel. Richting het einde opende zich een nieuwe laag, een laag van verwondingen die veel van ons gedrag in de onderstroom aanstuurt. Een laag waar nog veel pijn en nee zit tegen de nieuwe aarde werkelijk te gronden. Een laag waar manipulatie verward kan worden met onze intuïtie. Maar ook een laag waarin al onze diepste geschenken liggen verscholen. Nu we het mannelijke en vrouwelijke hebben samengebracht, is er voldoende veiligheid voor deze laag.
Wees welkom in editie 7 van het wiel.
 

De geschenken van het Christuskind

We kwamen allen met prachtige ideeën en geschenken naar de aarde. Maar de materie was voor velen harder dan gedacht. We ondervonden weerstand, hardheid, vervorming, pijn en dit wezenlijke deel raakte teleurgesteld. We bedachten dat om veiligheid te creëren we ons moesten richten naar buiten, de wereld en anderen veranderen, actief bezig zijn met helingswerk en bijdragen aan het transformatieproces in de wereld.

Het Christuskind kon toen nog niet volledig op aarde landen omdat er nog geen bedding bij de meesten van ons was: Ouders, school, allerlei structuren stonden nog niet in het licht, waardoor het in de oude aarde zich niet veilig en thuis voelde. Het bouwde muren, moest zich verstoppen, vervormen of in een eigen afgescheiden wereld leven.

Nu wij als volwassen persoon zijn geland en ons licht de aarde raakt en doorwerkt in delen van ons leven: onze gedachtes, hoe we omgaan met emoties, handelingen, creaties, relaties. Nu er al zoveel licht en puurheid in de wereld is. Nu we onze innerlijke man en vrouw een plek hebben in ons leven, is er een veilige bedding gecreëerd waar we nog meer van ons licht en de geschenken Christuskind kunnen ontvangen.

Ons Christuskind

Ons Christuskind is puur, ontvankelijk, lichtvoetig en speels. Het wacht tot wij klaar zijn hem of haar te ontvangen. Het heeft een volwassen bedding van zelfkennis, zelfzorg en gezonde begrenzing nodig van ons zelf, om doorheen te kunnen stromen. Om ruimte te krijgen in de verschillende elementen van het leven.

Misschien is het Christuskind al geland in bepaalde levensgebieden, maar ben je in een ander gebied nog toeschouwer. Je kunt kiezen om verschillende lagen te openen, zoals zielenfamilie, missie, werk, intieme relaties, seksualiteit, vriendschap, community etc.

Waarin doet jouw christus kind nog niet mee, wat wil jij aankomend jaar graag openen?

We dragen allemaal ons puzzelstukje bij ons van het geheel, en het is tijd om die samen te brengen. Het is tijd om het oude spel los te laten, en te ontdekken wat er nu mogelijk is. We hebben lang genoeg aan de concepten en voorwaarden van de nieuwe aarde gebouwd, het is tijd om erin te stappen, en het te gaan leven.  

*

Wij nodigen je uit om samen met ons op reis te gaan,
Wij nodigen je uit, om je meest pure wezensdeel te verwelkomen,
en de muren van veiligheid af te breken, om voorbij de comfortzone te gaan

We nodigen je uit om samen in de nieuwe aarde te stappen,
te ontdekken, welke geschenken er tot bloei willen komen… En oneindigheid aan liefde,
speelsheid, plezier, magie en onbegrensde mogelijkheden te verwelkomen.

Het Levenswiel – Sleutel der Eenheid

Het Levenswiel is gebaseerd op het oude medicijnwiel, een heilige tool van transformatie en heling, wat door vele natuurvolkeren eervol werd gelopen. Het is een wiel met alle fases waarin je in een leven doorheen gaat. Van geboorte, kindertijd, puberteit, volwassenheid tot ouderschap.
In deze levenscycli ’s kom je niet alleen de ervaringen van dit leven tegen, maar kun je, als je diep genoeg reist, al je levens terugvinden. Alles wat nog in jouw onderbewustzijn en zielen-geschiedenis leeft, vind ergens plek in jouw leven. De fases van de ontwikkeling van je ziel, zijn gekoppeld aan de fases van dit leven. Daarom is het medicijnwiel een heilige tool tot ontwaken.
Het Levenswiel van de School van Ascensie gaat nog dieper dan het oude medicijnwiel, het opent stapsgewijs maar bewust de andere dimensies en tijden. Zodat de diepte van aardse ervaringen kan worden gezien en beleeft. Op deze manier kan het wezen, wat voorbij tijd en ruimte leeft indalen, en zich verbinden aan het hier en nu. Het kan landen in verschillende elementen van je leven. Dat wat wij noemen; Ascensie.

Voor wie is het Levenswiel?

Het Levenswiel is voor nieuwe aarde zielen, lichtwerkers, Indigo’s, kristalmensen en regenboogkinderen die hier gekomen zijn voor de transitie waar de aarde doorheen gaat. Als jij van jezelf weet, dat je een immens potentieel bij je hebt, wat wacht om te ontwaken. Kan het Levenswiel je helpen om je verborgen krachten te activeren, en je gaven boven te halen. Het vraagt wel een diepe ja, tegen mee resoneren op de nieuwe aarde.

Wij, het sterrenteam van de School van Ascensie bieden een heilige ruimte waarin je een heel jaar kunt vertoeven. Een ruimte waarin jij op een vellige manier door je dieptes kan reizen en je grootste angsten en schaduwen onder kan komen. We doorlopen samen alle fases, en halen op wat is blijven liggen, laten stromen wat is bevroren, zodat jij volledig in het hier en nu kan aankomen, en kan beginnen aan je taak, missie of goddelijke plan.

Het Levenswiel is niet gekoppeld aan een bepaalde traditie, maar stemt zich af op jouw unieke zielen pad. Het brengt jouw persoonlijke geschiedenis op planeet aarde in beeld, opent de vrouwenlijn, en krachten die daar liggen verscholen, verdiept de mannenlijn, en brengt bewustzijn op jouw persoonlijke missie, en brengt je in contact met je galactische oorsprong en krachten en kwaliteiten die daar op jouw wachten, om te herinneren.

Hoe werkt het Levenswiel?

Het Levenswiel is heilig. Het is de magie van het leven zelf, maar dan gekaderd in heldere stappen. Het wiel draait het hele jaar, soms stilletjes op de achtergrond, soms heel intens op de voorgrond. Allemaal afhankelijk hoe jouw relatie is met het bepaalde onderdeel. Het is een kader, die je wel zelf hebt in te vullen, daarom vraagt het wel een bepaalde mate van zelfdraagzaamheid en meesterschap, om het Levenswiel te bewandelen.

We gaan energetisch door alle 37 lagen en stappen heen van het Levenswiel. Elke keer als we samenkomen, doen we een ronde. Dan gaan we door de windrichtingen, en wordt in de energie alles aangeraakt, wat je in de periode daarna gaat integreren.

Veel van de magie valt niet uit te leggen, dat heb je te ervaren. Je zult merken dat je in een achtbaan komt, waarin op de juiste momenten; thema’s, patronen, situaties, emoties, herinneringen maar ook krachten, helpers, verbindingen, kwaliteiten en initaties komen bovendrijven.

Allemaal in dienst van jouw intentie van het jaar.

Het Levenswiel & de krachtdieren

De afbeelding van hiernaast is nog niet het volledige Levenswiel. Je ziet in het centrum de 9 tempels van het hart. Daarom heen de vier sleutels op de elementen. Daarom heen de 12 stappen van het medicijnwiel, met daar buiten, de 4 poortwachters, wakers over de dimensies hier nog buiten. In elke samenkomst behandelen we een nieuwe laag. De ene keer in de diepte, dichter bij de kern, de andere keer in de hoogte, meer naar buiten. Steeds doen we een ronde, van het zuiden, westen, noorden, oosten, naar de kern, het hart..

Om processen zichtbaar te maken komen hulp- en krachtdieren je helpen. Zij laten zien hoe jij je verhoudt tot de verschillende plekken en dimensies. Hun krachten kun je bewust inzetten. Ook brengen zij je weer in contact met delen en gaven die je misschien dacht kwijt te zien. Elke ontmoeting laat je veel zien over je persoonlijke proces.

Data, info en opgave

Investering: € 1111,- *
* de 2 weekenden zijn volledig verzorgd met biologisch eten en slapen
Dag 1: zaterdag 3 of 4 oktober 2020
Dag 2: zaterdag 21 november of zondag 13 december 2020
Dag 3: zaterdag 6 februari 2021
Weekend 1: vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 april 2021
Weekend 2: vrijdag 4, zaterdag 5, zondag 6 juni 2021 te Orvelte

Inclusief:

 • de 2 weekenden zijn verzorgd met biologisch eten en slapen
 • je krijgt een diploma voor het jaar waarin je afstudeert
 • op de achtergrond krijg je mails met extra info en huiswerk
 • je krijgt het boekje met alle info over het levenswiel
 • je wordt ingedeeld in een intervisie groepje met opdrachten
 • twee begeleiders per groepje van 4 tot 6 deelnemers
 • een heel jaar in een heilige ruimte
 
 
Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Als er door externe omstandigheden de weekenden niet door kunnen gaan, zullen we de energie door laten stromen en online of middels losse dagen verder gaan. We zullen het bedrag voor de overnachtingen dan retourneren.
Ben je geïnteresseerd, geïnvesteerd en voel je een echte ja!
Vul dan het formulier in.
Bij nieuwe deelnemers volgt een kennismakingsgesprek.

De begeleiders van het Levenswiel

We starten dit jaar met twee groepen, begeleid door twee begeleiders. In tegenstelling tot voorgaande 3 jaren, waar we 4 groepen zijn gestart, hebben we dit jaar gekozen voor een iets kleinere setting, om meer veiligheid en bedding te creëren. Dat houdt ook in dat er dit jaar minder plekken zijn.

Almira Cedic

Almira Cedic

In het dagelijks leven werk ik als begeleider in de zorg en als transformatie coach. Ik heb ervaring in het werken met het innerlijk kind (traumaverwerking), sjamanisme en lichaamswerk (yoga, dans). Binnen het Levenswiel draag ik met mijn energie bij aan een speels en fris speelveld. Hierdoor kunnen we gemakkelijker werken in de aarde lagen en onze aardse stukken en taken makkelijker aankijken en tot uitvoering brengen. Ik zorg ervoor dat er stroming komt op vastgeroeste plekken en blokkades zowel in het lichaam als in het energetische veld. Ik werk op de trauma laag en draag zorg voor veiligheid waarin jij en je innerlijk kind volledig tot zijn recht mogen komen en spelen.

Jan Pieter Schreur

Jan Pieter Schreur

In dit leven koos ik om van verschillende facetten te proeven en daar de diepte van te ervaren. Met vallen en opstaan kwam ik steeds dichter bij mezelf, mijn droom, verlangen, maar ook mijn oerpijn. Wat zich uiteindelijk uitte in het volledig dienstbaar zijn aan wat ik noem “de nieuwe aarde”. Met een achtergrond in sjamanisme voel ik een diepe roep om oude wijsheden terug te brengen in de hedendaagse maatschappij. Vanuit een nederige verbinding met de voorouders, bevind ik me in diepte en oorsprong lagen, en ben ik spaceholder voor heilige transities. Mijn grootste passie is het ontwikkelen van bezielde healing tools zoals: het Handboek voor de Nieuwe aarde, Het Elfenspel de Bezield geld Movement. En natuurlijk, het Levenswiel!

Roland van Olst

Roland van Olst

k ben Roland van Olst (1986). Ik ben iemand die denkt in termen van creatie. Ik zie en ervaar de mens als goddelijk en geloof in onbegrensde creaties en mogelijkheden. Voor de School van Ascensie draai ik al vier jaar mee als co-begeleider in het Levenswiel jaarprogramma.

Ik vind het Levenswiel mooi omdat het een groeiende creatie is, welke bescherming biedt en toch ook onbegrensd is en geen andere spirituele paden uitsluit. Het is een bewustzijnsvorm wat naadloos op ieders leven kan aansluiten en wat je kunt gebruiken om alle energieën in jezelf te verenigen.

Michaël Sheiran

Michaël Sheiran

Mijn naam is Michaël. Sinds twee jaar partner van Almira en sinds een half jaar trotse papa van Inay Mayara. Het pad dat ik tot nu toe heb bewandeld, heeft me vele uithoeken en wegen laten zien en begaan. Een grote en pure leidraad daarin is altijd de muziek en creativiteit geweest. Vanaf kleins af aan bespeel ik de gitaar en zing ik. Later ben ik me gaan verdiepen in de energetische kracht van muziek, gaf ik Soundhealings, begeleidde ik ceremonies en treed ik op met mijn eigen muziek.

Ook op mijn spirituele reis heb ik meerdere fases en paden gekend, waarvan vooral Vipassana meditatie, sjamanisme en systeemwerk.  Al dit voorgaande breng ik met me mee in de begeleiding van het wiel, in een zachte en rustige kracht. Ik bewaar en bewaak de ruimte, en laat als de kracht van het water, weer stromen wat er opgehoopt of geblokkeerd is.

Florien Kortenhorst

Florien Kortenhorst

Na veel in het licht te hebben vertoefd mbv meditatie en stilte, realiseerde ik mij dat de uitdaging ligt in de integratie van het licht en het donker. De hemel op aarde brengen, onze ziel verbinden met de mens die we zijn incl. alle bagage die we bij ons dragen. Ik ben daarin zelf een pittige weg gegaan oa. in de liefde, en dat geef ik graag door.

10 jaar geleden zette ik stichting PLAY op, een plek voor jonge mensen om spiritualiteit te verkennen, en een vleugje daarvan gaat mee in alles wat ik doe. Verder werk ik als coach en Touch of Matrix therapeut in Utrecht.

Het levenswiel wordt gedragen door het veld van eenheid. Wezens en krachten die zich ten dienste stellen van het ascensieproces op planeet aarde. Wij werken niet met namen of titels want dat kan ook misleiden, maar met het fenomeen heilige ruimte, en laten dan ook alleen die energieën toe die het hoogste goed van jou en ons allen dienen. De samenstelling kan dan ook per onderdeel en editie verschillen, afhankelijk van welke expertises nodig zijn.

Het Levenswiel is geen opleiding of cursus,
het is de magie van het leven zelf

Levenswiel als vierjarige opleiding

Het Levenswiel heeft is in zijn volledige potentieel een vierjarige opleiding. Maar je kunt elk jaar kiezen of je ermee verder wilt. Het is niet verplicht om af te maken, wel aan te raden. Maar het mag in eigen tempo, omdat in vele gevallen, je hele omgeving mee heeft te shiften.

1ste jaar – zuid

 

In het eerste jaar bouw je aan een fundament. Afhankelijk van waar je bent in je ontwikkeling, bepaald de grootte van dat fundament. Een jaar om je over te geven aan de stroom van het wiel.

2de jaar – west

 

Het tweede jaar is een jaar van landen op aarde. Je komt je angsten en saboteurs onder ogen. Hier word ook je plek, en kwaliteit zichtbaar. In sommige gevallen start je eigen onderneming.

3de jaar – noord

 

Het derde jaar is een jaar van meesterschap. Je komt op eigen benen te staan, en begint zelfstandig aan een collectieve taak. De verbinding met je hoger zelf wordt bekrachtigd.

4de jaar – oost

 

Het vierde is het laatste officiële jaar van het Levenswiel. Je verwelkomt je wezen op aarde, en verbind deze aan de gekozen facetten. Je behoort nu tot de veteranen van de School.

Meer achtergrond informatie

Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je een heel leven lang wat aan hebt. Het kadert je ontwikkeling in heldere stappen uit, waardoor elke shift zicht- en meetbaar wordt. Elke keer als we samenkomen doen we een nieuwe ronde en worden hogere en diepere lagen voel- en zichtbaar. Het is een balans tussen maan (stromend van binnenuit) en zon sturend van buiten naar binnen). Stapsgewijs doorloop je in de energie de verschillende fasen van jouw leven; van baby tot puber, naar volwassene en uiteindelijk de wijze elder. Het beschermende veld wat wordt gegenereerd door de begeleiders, groep, voorouders, vier windrichtingen, vijf elementen, vader hemel, moeder aarde, grote geest en groot mysterie en de eenheid, zorgt dat je door vele handen wordt gedragen naar oplossingen van langlopende kwesties en er diepe heling ontstaat. Alles is erop gericht, dat je zelfdragend wordt in het proces wat wordt geopend.

Het veld van het Levenswiel

 

Het levenswiel wordt gedragen door het veld van eenheid. Wezens en krachten die zich ten dienste stellen van het ascensieproces op planeet aarde. Wij werken niet met namen of titels want dat kan ook misleiden, maar met het fenomeen heilige ruimte, en laten dan ook alleen die energieën toe die het hoogste goed van jou en ons allen dienen. De samenstelling kan dan ook per onderdeel en editie verschillen, afhankelijk van welke expertises nodig zijn.

 

 

Een ware routekaart van het Universum

 

Het Levenswiel is een ware routekaart van dit Universum, een heilige ruimte die zich elk jaar verder uitbreidt. Het brengt je in contact met verschillende dimensies en delen van jou die daar bestaan. Door deze delen te integreren kun je meer van je multidimensionale zelf op aarde bewust gaan ervaren, en van hun krachten gebruik maken. Daarmee groeit je bewustzijn, en kom je steeds steviger te staan op jouw heilige levenspad.

Het levenswiel is niet voor iedereen. Het is een nieuwe manier van leren en ontwikkelen en vraagt om zelf eigenaar te blijven van je proces. Daarin zit jouw kracht en meesterschap. In sommige onderdelen zullen we je dragen, maar we laten je ook los, zodat je het zelf leert.
 
Daarin mag je groeien, fouten maken, onhandig zijn etc., tegelijk ben en blijf jij ten alle tijden verantwoordelijk voor wat er van dit bewustzijn in jouw leven land. Het is en blijft jouw zielen geschiedenis die aan je wil openbaren, wij bieden een ruimte waarin dat veilig kan.  

.

Het wiel bestaat o.a. uit:

 

 • Kennisoverdracht werken met de windrichtingen
 • Werken met het begrip heilige ruimte
 • Bewustzijn over verschillende dimensies
 • Informatie over jouw zielengeschiedenis
 • Zelf integreren saboteurs en schaduwdelen
 • In contact komen met je gidsen en poortwachters
 • Opstellingen voor persoonlijke en collectieve stukken
 • Zielenreizen naar vervlogen tijden om oude delen te verwelkomen
 • Het maken een krachtvoorwerp, jouw persoonlijke staf
 • Focussing zodat helder wordt hoe pijnstukken zich laten zien
 • Voice dialog om met innerlijke delen te praten om ze te helen
 • Reizen in voorouderlijke lijnen om de missie van je stam boven te halen
 • Activaties om de verbinding met je hogere zelf te versterken
 • Kennis- en bewustzijns over verschillende tijden en dimensies
 • Tools die ondersteunen in het integreren van zielen- en schaduwdelen
 • Multidimensionale dansavonden

Zoals jullie lezen is het veel. De energetische overdracht van het wiel is groot en elk jaar door alle nieuwe kennis en energie die wordt toegevoegd door de groepen aan het wiel, blijft het wiel groeien en beweegt het door jullie steeds mee naar diepere en hogere lagen. Geen editie is hetzelfde, elke keer is er een andere groep, thema en behoefte en spelen we in op het moment, wat nodig is voor het resultaat. Het blijft daardoor leerzaam om vaker te lopen.

Het Levenswiel, de sleutel der eenheid is het geschenk wat ik Aeréon mee heb genomen vanuit de hogere lichtwerelden. Lang heb ik in stilte gewacht om dit geschenk aan aarde aan te rijken. Het komt voort vanuit een perspectief van totaaloverzicht over dit Universum, en laat niks liggen. Het versmelt zich met de persoon of het doel waardoor het wordt gebruikt. En maakt vanuit de oorspronkelijke natuurwetten vertaalfouten en vervormingen zichtbaar.