Levensadem

Ademhaling is de meest essentiële beweging waarin de meest denkbare levenskracht zit. Met de eerste ademhaling kwamen we in deze fysieke wereld en daarom is deze direct verbonden met onze levenskracht. Wanneer die levenskracht om wat voor ‘n reden dan ook geblokkeerd raakt, kunnen we daar via de ademhaling weer mee in contact komen. Ik nodig je uit om via je adem in contact te komen met jouw Oorsprong, jouw Levenskracht.

Diep weggestopte trauma’s in je kern kunnen ervoor zorgen dat zich belemmerende patronen in je leven hebben ontwikkelt om je te beschermen en om te kunnen gaan met het leven hier op aarde.

 

Nu is de tijd aangebroken dat er ruimte is om deze weggedrukte emoties en beperkende gedachtepatronen in ons onderbewustzijn, die over zo’n diep trauma heen liggen, te transformeren. Zodat we in een veilige bedding bij de kern van jouw oerwond kunnen komen om deze te koesteren, te laten Zijn en jouw diepste wonden te helen. Delen van jou die zich misschien wel voor het eerst laten zien en in hun kwetsbaarheid nog niet meteen in contact durven treden met de buitenwereld. Hier is ruimte om je meest kwetsbare delen te omarmen en te helen zodat ook zij een plek krijgen in je leven en kunnen gaan bijdragen aan een leven waarin je je vervuld en vrij voelt.

 

De ademhaling brengt ons voorbij woorden en verhalen, direct naar de kern. Het is de brug tussen de spiritwereld en de aarde en werkt op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het is de verbinder en is daarom zo effectief. Met jouw levensadem maken we op alle lagen meer ruimte voor jouw levensenergie, zodat je meer aanwezig kunt zijn, meer hier, met al jouw kleuren en grootsheid. Om daarmee meer harmonie, balans, bezieling en vervulling te creëren in je leven en op aarde.

 

Zelf heb ik mijn diepste trauma’s en angsten aangekeken en vanuit deze ervaringen en vanuit mijn natuurlijke drakenkracht kan ik je een veilige bedding bieden waar je gezien wordt en helemaal mag Zijn. Alles is welkom, zonder oordeel en met open hart, zie ik jou.

 

Praktisch:
Tijdens een kennismakingssessie leren we elkaar kennen en onderzoeken we wat jouw doelen zijn en waar je nu staat. Vertrouwen is de basis van mijn werk. Als we allebei een JA voelen voor een samenwerking, kijken we welk traject het beste bij je past.
De kennismakingssessie (2-2 ½ uur) bestaat uit:
+ Intake
+ Coaching
+ Transformational Breath® ademsessie + integratietijd
+ Ademanalyse over jouw unieke adempatroon

www.natural-breath.nl