Kracht van donker transformatiesessie

In een kracht van donker transformatiesessie krijg je zelfbeheersing over de mooie, pure en natuurlijke kracht van donker. Op een zachte manier worden jij en jouw lichaam weer ontvankelijke gemaakt voor deze pure kracht. We gebruiken de kracht van donker om vastzittende negatieve donkere energie in jouw lichaam en levensstroom te bevrijden en  transformeren. Daarnaast activeren we jouw natuurlijke beschermingsmechanisme van en tegen de kracht van donker. De sessie wordt begeleid vanuit jouw eigen goddelijke aanwezigheid, de meesters van het violette vuur en de paarse transformatieplaneet.

Hoe ziet een sessie er uit?
Een kracht van donker transformatiesessie duurt ongeveer 2 uur en doorloopt een aantal fasen. Als eerste reserveren we circa een half uur om kennis te maken. Daarna zet je eerst een begrenzing tegen negatieve energieën van buitenaf neer. Vervolgens wordt jouw lichaam en systeem schoongemaakt van negatieve invloeden. Hierna wordt met de kracht van liefde en licht ruimte gemaakt. Zodra dit proces is voltooid, nodigen we de pure neutrale kracht van donker uit voor integratie. Wanneer je ontspannen ontvankelijk kunt zijn voor de pure neutrale kracht van donker, gaan we deze schone kracht van donker gebruiken om vastzittende donkere energie te laten stromen en negatieve constructies om te buigen, zodat je meer liefde in jouw leven kunt ervaren. Daarnaast activeren we jouw natuurlijke beschermingsmechanisme tegen negatieve donkere suggesties van buitenaf.

De sessie betreft een (interactieve) energetische behandeling aangepast op het individu. Ik vraag je op een gegeven moment om ontspannen met kleren aan op een breed matras op de grond te gaan liggen. Bij de behandeling raak ik je energetische systeem en jouw fysieke lichaam met mijn handen aan. Het is een interactieve behandeling en tijdens de sessie kan ik je bijvoorbeeld vragen om jouw aandacht ergens op te richten, ergens naar toe te ademen, energie in beweging te brengen, iets te visualiseren, toe te laten of juist af te stoten.

Wat kun je verwachten?
In positieve zin kun je verwachten dat het traject een (verdere) integratie van de pure kracht van donker bewerkstelligd. Dat vastzittende negatieve donkere energie wordt getransformeerd. En dat jouw natuurlijke beschermingsmechanisme van de kracht van donker wordt hersteld, zodat je niet meer ontvankelijk wordt voor negatieve gebeurtenissen. Met uiteindelijk als doel om meer liefde in jouw leven te ervaren en meer meesterschap over de kracht van donker te krijgen.

 

Praktische informatie en opgave
De sessie wordt bij mij thuis gegeven aan de Harmonielaan 82, 1111PJ, Diemen. Voor de kracht van donker transformatiesessie vraag ik een financiële bijdrage van € 125,- (bedrag is inclusief BTW) en krijg je een factuur. Voor vragen en opgaven kun je een e-mail sturen naar roland@schoolvanascensie.nl.