Innerlijk kind sessie

 

Het innerlijk kind is het meest pure, creatieve, speelse maar ook kwetsbare deel in ons. Door een traumatische gebeurtenis in onze jeugd kunnen kindsdelen zijn gevlucht, bevroren of ons zijn gaan saboteren, waardoor we niet meer de levensvreugde ervaren, die we hadden als een kind. Ga mee op reis en samen bevrijden we jouw innerlijk kind.

 

Durf jij te spelen, te dansen en vrij uit te schaterlachen, als jij er zin in hebt? Of gewoon eens NEE!!! te zeggen, als je iets echt niet wilt…

En ken je dat gevoel of die gedachte, die je er soms van weerhoudt om dingen te doen omdat ze te spannend zijn, omdat je denk dat je het niet kan, omdat je bang bent om afgewezen te worden, fouten te maken of omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent? Ja, dit gevoel is ouder dan je volwassen zelf en heeft daarom wat speciale aandacht nodig…

Vanuit een veilige bedding nodig ik je uit om je diepste delen onder ogen te komen. Het deel waarvoor in vele gevallen geen ruimte was, en wat nu helemaal mag zijn, je innerlijk kind.

Het kind in jou wil je aandacht en roept je om de magie van het leven weer te beleven en expressie te geven aan dat wat er diep van binnen in jou leeft. Dit deel weet precies wat jij nodig hebt om jouw paradijs op aarde te creëren.

Laat me je door mijn stem, licht-taal, meditatie en energiewerk meenemen op een reis door verschillende werelden en dimensies. Waarbij we in contact treden met je Innerlijk kind, diepe trauma’s uit het verleden helen en je leven gaan transformeren en vormen zoals jij dat werkelijk wilt. We kijken naar waar je bent vastgelopen, doorbreken vastgeroeste patronen en structuren, en creëren op deze manier een vernieuwd levenspad.

Ben je er klaar voor om in je levensvreugde te stappen? Neem dan contact met mij op voor magische en verdiepende reis met jou en je innerlijk kind.

Praktisch:

Een sessie is volledig in afstemming op jouw ziel en jouw pad. Voordat we het daadwerkelijke werk beginnen, vindt eerst een afstemgesprek plaats. Hierin worden de behoeftes in kaart gebracht, de grote lijnen uitgestippeld en de praktische zaken behandeld. De sessie zelf duurt vervolgens 1,5 uur. Het is energetisch werk waarbij aanraking niet nodig is, daarom is het ook mogelijk om deze via een Skype sessie te doen.

Ervaring heeft mij geleerd dat vanwege de diepgang van de thema’s vaak meerdere sessies nodig zijn om het probleem volledig aan te kunnen pakken. Want anders dan bij zielen- en energiewerk heeft innerlijk kind werk vaak tijd, ruimte en vooral veiligheid nodig, omdat ze net als een zwaard onder hete vuren zijn gesmeed, en daarom ook weer onder hete vuren worden getransformeerd. In de regel wordt er daarom minimaal een traject van drie sessies aangeboden, echter dit zal in afstemming duidelijk worden.

  • Afstemgesprek 30/45 min. via Skype
  • Sessie van ander half uur + opname of analyse achteraf via de mail

 

www.naliniyoga.nl