Het Inner-luck kind

Vanuit een veilige bedding nodig ik je uit om je diepste delen onder ogen te komen. Het deel waarvoor in vele gevallen misschien geen ruimte was, en wat nu helemaal mag zijn, jouw innerlijke kind.

 

Laat me je door middel van stem, klank, meditatie en energiewerk meenemen op een reis door wondere werelden en sprookjesachtige dimensies, zodat we samen met jouw innerlijke kind je leven gaan vormen..

Door traumatische ervaringen kunnen kindsdelen zijn gevlucht, bevroren of zijn ze ons gaan saboteren omdat ze niet begrensd zijn. Anders dan zielen- en energiewerk heeft innerlijk kind werk vaak tijd, ruimte en vooral veiligheid nodig, omdat ze net als een zwaard onder hete vuren zijn gesmeed, en daarom ook weer onder hete vuren worden getransformeerd.

Als je kind zich veilig voelt, gevoed door eigenliefde, beschermd door je oudere zelf, zullen veel dingen in je leven gaan stromen, je ervaart meer blijdschap, vreugde en plezier. Laat me je door middel van stem, klank, meditatie en energiewerk meenemen op een reis door verschillende werelden en dimensies, zodat we samen met jouw kind je leven gaan vormen.

Praktische info

Een sessie is volledig in afstemming op jouw ziel en jouw pad. Zo vindt er voordat we het daadwerkelijke werk beginnen, eerst een afstemgesprek plaats. Hierin worden de behoeftes in kaart gebracht en de praktische zaken behandeld.

De sessie zelf duurt vervolgens 1,5 uur. Het is energetisch werk waarbij aanraking niet nodig is.
Hierdoor is het tevens mogelijk om via Skype de sessie te doen.

Ervaring heeft mij geleerd dat vanwege de diepgang van de thema’s vaak meerdere sessies nodig zijn om het probleem volledig aan te kunnen pakken. In de regel worden er daarom (minimaal) drie sessies aangeboden, echter dit zal in afstemming duidelijk worden.

Almira Cedic

Innerlijk-kind specialist

Almira Cedic – Nalini Yoga – Ga je mee spelen en verdwalen in het bos tussen de kabouters, feeën en andere natuur wezens? Mijn specialisatie ligt op het gebied van het Inner- Luck kind, traumaverwerking en mensen Re-Connecten met hun Roots en/of thuisplaneet. Met vernieuwende inzichten en methoden (o.a. communicatie, energie, expressie, klank, beweging) doorbreek ik vastgeroeste patronen en structuren. Ik breng het vaste in beweging, draag oplossingen aan en creëer balans waar nodig is. Binnen de School van Ascensie ligt mijn kracht in het scheppen van een veilige bedding voor de groep, het speelveld helpen dragen en beschermen (space keeper), het uitzuiveren van velden, vernieuwing en beweging en d.m.v. afstemming (in verschillende dimensies) creëren van balans tussen het aardse en het kosmische en in verschillende lagen van bewustzijn. Naast mijn eigen (yoga) Business bewandel ik momenteel het Pad van de Priesteres en verbind ik me met de heilige kracht en seksualiteit van de vrouw, waarvan ik de kennis en wijsheid wil uit gaan dragen in de vorm van sessies en workshops. Tevens houd ik me bezig met het ontrafelen van de oude wijsheid en mysterie die verborgen ligt in het Oeroude Continent van Bosnië en haar Piramides.