Doorbraaksessie

Op het moment dat we vastlopen in karmische verstrikkingen, en er zaken uit het verleden het pad naar de toekomst versperren, kunnen we een doorbraaksessie doen.

Een doorbraaksessie is een intensieve opschoning, en her-activering van vastgezette onderdrukte krachten. Het kan op een bepaald thema worden ingezet.

 

Vooral bij wat we noemen saboteurs kan het enorm helpen. Schaduwen die zich presenteren in je omgeving hebben altijd een innerlijk deel waar ze aanvast zitten of aan gekoppeld zijn. Deze delen vragen om ontvangen te worden in liefde, hun verhaal wil gezien worden voordat ze kunnen opgaan in de eenheid.

Praktisch

Het werk zit vooral in de diepte/oorsprong lagen, waar veel van ons huidige blokkades vandaan komen. In de intake onderzoeken we of het veld naar de diepere lagen open kan, bij een ja, start het proces en openen we de ruimte. Hier werken we vaak op de belemmering in het hier en nu, alvorens we naar de oorsprong gaan.

Dan volgt een periode van ongeveer een maand tot de sessie, waarbij in de tussentijd een opschoning plaats vindt en ik voorwerk doe voor de sessie. In de sessie zelf reizen we naar de oorsprong van het thema, daar waar veelal alle blokkades begonnen, en herstellen we de verhaallijn.
 
Investering: € 200,-
 

* Dit is voor de intake en start, (30/45 minuten)
* Energetische bedding, diepte- en voorwerk op afstand tussen door (ongeveer een maand)
* En de sessie via zoom (ongeveer 1,5 tot 2 uur)

 

Opschonen locaties
 

Wij bieden vanuit de school ook opschoningen op locaties aan. Wanneer gebeurtenissen uit het verleden zijn blijven hangen.
Afhankelijk van of ik op afstand, live of met een team kom varieert de prijs.