De poorten van Frisia

De afgelopen dagen ben ik even diep gegaan. Ik brak uit een nieuwe laag matrix, en kon zien hoe er een grid rond de aarde was geweven vanuit donkere krachten. Een poging om controle te behouden over de mens, door ons verder te verwijderen van de natuur.

Gister toen ik weer boven kwam drijven, kon ik voelen dat dit mede te maken heeft met het event wat ik volgende week in Friesland ga geven.

๐ƒ๐ž ๐๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐…๐ซ๐ข๐ฌ๐ข๐š

Lang geleden zijn er grids over de aarde gespannen, bepaalde constructies die een ruimte neerzetten over hoe je denkt en wat je geloofd. Je zou het mind-controle kunnen noemen. Dit heeft plaats gevonden in Atlantis, en zelfs nog verder terug in Afrika.

In de periode dat ik in voormalig Dorestad woonde, werd ik geconfronteerd met een raster wat in stand werd gehouden door adellijke landhuizen en kerken. Gebouwd op leylijnen. In Dorestad kwam het Vaticaan, via de Franken langzaam, binnen druppelen, en werd in Nederland de bestemmingsplan cultuur geรฏntroduceerd. Het leugen dat de grond niet van jou is, en dat je hebt te huren of te kopen, om ergens te mogen leven.

Wij beschouwen leylijnen als een natuurlijk fenomeen, maar sommige hiervan zijn door mensen, (wezens) gemaakt, en hebben een andere functie. Bij krachtplaatsen waar ik kom, zit vaak de oorspronkelijke bron op een andere locatie. En word de energie afgetapt en gemanipuleerd.

Nu is het tijd:

โ€ข om de oorspronkelijke poorten weer te openen.
โ€ข om de vervormde krachtplaatsen te ontmantelen
โ€ข en de valse grids op te heffen