Levenswiel jaarprogramma – Verwelkom je wezen (zuid)

Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je een heel leven lang wat aan hebt. Het kadert je ontwikkeling in heldere stappen uit, waardoor elke shift zichtbaar wordt. Je kunt kiezen het bewust te sturen of gewoon te laten stromen.

Stapsgewijs doorloop je in de energie opnieuw de verschillende fasen van jouw leven; van baby tot puber, naar volwassene en uiteindelijk naar de wijze elder.
Het beschermende veld wat wordt gegenereerd door de; begeleiders, groep, voorouders, vier windrichtingen, vijf elementen, vader hemel, moeder aarde, grote geest en groot mysterie en de eenheid, zorgt dat je door vele handen wordt gedragen naar oplossingen van langlopende kwesties en er diepe heling ontstaat. Alles is erop gericht, dat je zelfdragend wordt in het proces wat wordt geopend. Het is een vorm van sjamanisme die past bij Nederland. Simpel, laten ontstaan van ceremonies in het moment zonder voorgekauwde rituelen. Zijn met wat er nu is. Het bewustzijn komt mede voort vanuit Germaanse en Friese voorouders van hier.

Maar het Levenswiel, de Sleutel der Eenheid, is nog veel meer. Het is een ware routekaart van dit Universum, een heilige ruimte die zich elk jaar verder uitbreidt. Het brengt je in contact met verschillende dimensies en delen van jou die daar bestaan. Door deze delen te integreren kun je meer van je multidimensionale zelf op aarde bewust gaan ervaren, en van hun krachten gebruik maken. Daarmee groeit je bewustzijn, en kom je steeds steviger te staan op jouw heilige levenspad.

………❀ Het Levenswiel is geen opleiding of cursus ❀………
………….…❀ het is de magie van het leven zelf ❀……….……

Het jaarprogramma bestaat o.a. uit:

☽ Opstellingen waarin persoonlijke en collectieve stukken worden uitgewerkt
☽ Zielenreizen naar vervlogen tijden om oude delen te verwelkomen
☽ Zielenreizen naar andere werelden om nieuwe delen te verwelkomen
☽ Ceremonies en rituelen die ontstaan in het moment
☽ Het maken een krachtvoorwerp, jouw persoonlijke staf.
☽ Focussing zodat helder wordt hoe pijnstukken zich laten zien
☽ Voice dialog om met innerlijke delen te praten om ze te helen
☽ Reizen in voorouderlijke lijnen om de missie van jouw Oerstam boven te halen
☽ Oefeningen en activaties om de verbinding met je hogere zelf te versterken
☽ Kennis- en bewustzijns overdracht over de verschillende tijden en dimensies
☽ Tools die ondersteunen in het integreren van kinds-, zielen- en schaduwdelen
☽ Multidimensionale dansavonden

En nog meer!

☼ Voel je dat het tijd is om te gaan staan waarvoor jij hier bent gekomen?
☼ Ben je bereid de stappen te zetten die nodig zijn voor je groei?
☼ Ben je klaar je diepste zijn en al wat dit inhoudt onder ogen te komen?
☼ Wil jij je multidimensionale zelf meer praktische ruimte geven in jouw leven?
☼ Wil je beginnen aan je persoonlijke taak, jouw gouden belofte?

En misschien wel als allerbelangrijkste:

☼ Wil je jouw wezen, in zijn of haar puurste zijn, op aarde verwelkomen?

Wees dan welkom op het Levenswiel 2019/2020!

——— ✧ Opgave ✧ ———-

Kosten voor het gehele jaarprogramma: € 888,-

☼ Inclusief ☽

* Een heel jaar je processen doorlopen in een heilige ruimte
* Twee losse dagen verdeeld in het najaar/winter
* Twee losse weekenden Inclusief: – Biologisch diner, 2 x ontbijt en 2 x lunch
* Vier boekjes van het Levenswiel studiemateriaal
* Extra begeleiding via de facebookgroep + huiswerk
* Meerdere intervisie momenten met je eigen groepje

* Bij vier keer aanwezig zijn ontvang je het certificaat van jouw studiejaar

☼ Voor opgave mail naar info@schoolvanascensie.nl ☽

In een kort gesprek gaan we onderzoeken in welke groep en jaar je kunt aansluiten.

——— ✧ Data en locaties ✧ ———-

Dag 1: zaterdag 5 oktober van 9:00 tot 17:00 – Breda (Almira & Michael)
Dag 2: zaterdag 23 november van 9:00 tot 17:00 Almere (Jan Pieter & het team)

Weekend 1: vrijdag 3 april vanaf 17:00 tot zondag 5 april 17:00 – 2020
– INNessence – Nederweert-Eind  (Limburg) – (Jan Pieter & het team)
Weekend 2: vrijdag 12 juni vanaf 17:00 tot zondag 14 april 17:00
– 2020 – Smalhoorn Orvelte (Drenthe) – (Jan Pieter & het team)

* na opgave volgt mail met exacte data, voorwaarden en richtlijnen


 

 “Het jaarprogramma is ontwikkeld door Jan Pieter Schreur, auteur van ‘het Handboek voor de Nieuwe Aarde’ en spelontwikkelaar van ‘het Elfenspel – Orakel uit het magische rijk’, een healing tool om proceswerk speels en luchtig te maken. Hij is de sjamaan en hoofdbegeleider. Maar dit jaar zal elke groep extra begeleid worden door een man en vrouw vanuit de School van Ascensie zodat er een intieme band en bedding ontstaat voor het gehele jaar. Zij verzorgen de eerste dag, de andere dagen worden begeleid door Jan-Pieter.

Hieronder stellen de begeleiders van deze groep zich aan je voor.”

Almira Cedic

Specialisatie: Midden Aarde, Grote Geest

In het dagelijks leven werk ik als begeleider in de zorg en als transformatie coach. Ik heb ervaring in het werken met het innerlijk kind (traumaverwerking), sjamanisme en lichaamswerk (yoga, dans).

Tijdens mijn zelfontdekkingsreis vijf jaar geleden kwam het Levenswiel op mijn pad.. niet wetende wat dit allemaal voor mij zou betekenen, heb ik Ja gezegd tegen dit indrukwekkende avontuur. Het Levenswiel heeft mij letterlijk uit het moeras en over de streep heen getrokken. Daar waar ik nog vast zat en struggelde heeft deze mij een hand aangereikt zodat ik mijn heilige pad kon gaan bewandelen. Deze stap heeft mij weliswaar binnenste buiten gevouwen maar mijn leven is nooit meer hetzelfde geweest. Het wiel heeft mijn leven in een mega versnelling en diepe transformatie gebracht, waarbij ik mocht ontdekken wie ik werkelijk ben, wat mijn krachten en gaven zijn en wat mijn Purpose in Life is.

Elk jaar weer brengt het wiel mij precies de nodige uitdagingen en kansen om verder te groeien en de mogelijkheid om precies die stappen te zetten om mijn unieke pad te lopen, dichter bij mijn missie te komen en mijn leven zo in te richten als ik verlang en wil. Het Levenswiel geeft me een basis door het jaar heen, een structuur en een bedding waarin ik kan zakken.., wetende dat als ik de stappen zet die mij aangereikt worden en ik mezelf aan durf te kijken, ik kom waar ik behoef te zijn..

In mijn ogen kun je 100’en trainingen volgen met mooie resultaten, echter het Levenswiel geeft je precies dat gene wat je nodig hebt, in afstemming op jou unieke pad. Daarom ook de naam Levenswiel; het staat dicht bij jouw leven, because it’s life itself. Het lijnt je uit met je Hogere zelf en jouw goddelijk plan mits jij ervoor kiest.

Binnen het Levenswiel draag ik met mijn energie bij aan een speels en fris speelveld. Hierdoor kunnen we gemakkelijker werken in de aarde lagen en onze aardse stukken en taken makkelijker aankijken en tot uitvoering brengen. Ik zorg ervoor dat er stroming komt op vastgeroeste plekken en blokkades zowel in het lichaam als in het energetische veld. Ik werk op de trauma laag en draag zorg voor veiligheid waarin jij en je innerlijk kind volledig tot zijn recht mogen komen en spelen.

 

 

Michaël Sheiran

Specialisatie: dit jaar 4de jaar

Mijn naam is Michaël. Sinds twee jaar partner van Almira en sinds een half jaar trotse papa van Inay Mayara. Het pad dat ik tot nu toe heb bewandeld, heeft me vele uithoeken en wegen laten zien en begaan. Een grote en pure leidraad daarin is altijd de muziek en creativiteit geweest. Vanaf kleins af aan bespeel ik de gitaar en zing ik. Later ben ik me gaan verdiepen in de energetische kracht van muziek, gaf ik Soundhealings, begeleidde ik ceremonies en treed ik op met mijn eigen muziek.

Ook op mijn spirituele reis heb ik meerdere fases en paden gekend, waarvan vooral Vipassana meditatie, sjamanisme en systeemwerk.  Al dit voorgaande breng ik met me mee in de begeleiding van het wiel, in een zachte en rustige kracht. Ik bewaar en bewaak de ruimte, en laat als de kracht van het water, weer stromen wat er opgehoopt of geblokkeerd is.

Het levenswiel is twee jaar geleden naar me toegekomen, al was die beweging, achteraf gezien, al eerder ingezet. Ik voelde al geruime tijd de beperkingen van de kaders waarin ik me toentertijd bevond en verlangde ik naar expansie. Naar mensen, richtlijnen, reflecties en handvatten om door een transitieperiode te kunnen gaan en een nieuw veld te kunnen betreden en belichamen. Daarin kwam het levenswiel me tegemoet, want al dit is een een rap tempo gemanifesteerd toen ik erin stapte. Ik ging er dan ook helemaal in op. In alle lagen, en facetten vond ik zo veel van mijzelf terug, waarvan ik voorheen het bestaan nog niet had kunnen zien. De meditaties en de opstellingen hebben mij een nieuwe manier van kijken en handelen gegeven, zowel met stukken in mijzelf als naar de wereld buiten mij. Van tijd tot tijd was het een behoorlijke achtbaan, en bleek het ook flink confronteren te zijn. Ik ben erdoor echter een nieuwe versie van mezelf gaan ontmoeten die met de begeleiding van het wiel steeds meer op aarde aan het komen is.
Ik kijk dan ook weer erg uit naar de volgende rond van het wiel!

 

 

 

 

 

oktober 5 @ 10:00

10:00

Vught

Aeréon, Almira, Michael