Levenswiel jaarprogramma – Verwelkom je wezen (noord)

Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je een heel leven lang wat aan hebt. Het kadert je ontwikkeling in heldere stappen uit, waardoor elke shift zichtbaar wordt. Je kunt kiezen het bewust te sturen of gewoon te laten stromen.

Stapsgewijs doorloop je in de energie opnieuw de verschillende fasen van jouw leven; van baby tot puber, naar volwassene en uiteindelijk naar de wijze elder.
Het beschermende veld wat wordt gegenereerd door de; begeleiders, groep, voorouders, vier windrichtingen, vijf elementen, vader hemel, moeder aarde, grote geest en groot mysterie en de eenheid, zorgt dat je door vele handen wordt gedragen naar oplossingen van langlopende kwesties en er diepe heling ontstaat. Alles is erop gericht, dat je zelfdragend wordt in het proces wat wordt geopend. Het is een vorm van sjamanisme die past bij Nederland. Simpel, laten ontstaan van ceremonies in het moment zonder voorgekauwde rituelen. Zijn met wat er nu is. Het bewustzijn komt mede voort vanuit Germaanse en Friese voorouders van hier.

Maar het Levenswiel, de Sleutel der Eenheid, is nog veel meer. Het is een ware routekaart van dit Universum, een heilige ruimte die zich elk jaar verder uitbreidt. Het brengt je in contact met verschillende dimensies en delen van jou die daar bestaan. Door deze delen te integreren kun je meer van je multidimensionale zelf op aarde bewust gaan ervaren, en van hun krachten gebruik maken. Daarmee groeit je bewustzijn, en kom je steeds steviger te staan op jouw heilige levenspad.

………❀ Het Levenswiel is geen opleiding of cursus ❀………
………….…❀ het is de magie van het leven zelf ❀……….……

Het jaarprogramma bestaat o.a. uit:

☽ Opstellingen waarin persoonlijke en collectieve stukken worden uitgewerkt
☽ Zielenreizen naar vervlogen tijden om oude delen te verwelkomen
☽ Zielenreizen naar andere werelden om nieuwe delen te verwelkomen
☽ Ceremonies en rituelen die ontstaan in het moment
☽ Het maken een krachtvoorwerp, jouw persoonlijke staf.
☽ Focussing zodat helder wordt hoe pijnstukken zich laten zien
☽ Voice dialog om met innerlijke delen te praten om ze te helen
☽ Reizen in voorouderlijke lijnen om de missie van jouw Oerstam boven te halen
☽ Oefeningen en activaties om de verbinding met je hogere zelf te versterken
☽ Kennis- en bewustzijns overdracht over de verschillende tijden en dimensies
☽ Tools die ondersteunen in het integreren van kinds-, zielen- en schaduwdelen
☽ Multidimensionale dansavonden

En nog meer!

☼ Voel je dat het tijd is om te gaan staan waarvoor jij hier bent gekomen?
☼ Ben je bereid de stappen te zetten die nodig zijn voor je groei?
☼ Ben je klaar je diepste zijn en al wat dit inhoudt onder ogen te komen?
☼ Wil jij je multidimensionale zelf meer praktische ruimte geven in jouw leven?
☼ Wil je beginnen aan je persoonlijke taak, jouw gouden belofte?

En misschien wel als allerbelangrijkste:

☼ Wil je jouw wezen, in zijn of haar puurste zijn, op aarde verwelkomen?

Wees dan welkom op het Levenswiel 2019/2020!

——— ✧ Opgave ✧ ———-

Kosten voor het gehele jaarprogramma: € 888,-

☼ Inclusief ☽

* Een heel jaar je processen doorlopen in een heilige ruimte
* Twee losse dagen verdeeld in het najaar/winter
* Twee losse weekenden Inclusief: – Biologisch diner, 2 x ontbijt en 2 x lunch
* Vier boekjes van het Levenswiel studiemateriaal
* Extra begeleiding via de facebookgroep + huiswerk
* Meerdere intervisie momenten met je eigen groepje

* Bij vier keer aanwezig zijn ontvang je het certificaat van jouw studiejaar

☼ Voor opgave mail naar info@schoolvanascensie.nl ☽

In een kort gesprek gaan we onderzoeken in welke groep of jaar je kunt aansluiten.

——— ✧ Data en locaties ✧ ———-

Dag 1: zondag 13 oktober van 9:00 tot 17:00 – Friesland (Florien & Jan Pieter)
Dag 2: zaterdag 23 november van 9:00 tot 17:00 Almere (Jan Pieter, Florien & het team)

Weekend 1: vrijdag 3 april vanaf 17:00 tot zondag 5 april 17:00 – 2020
– INNessence – Nederweert-Eind  (Limburg) (Jan Pieter, Florien& het team)
Weekend 2: vrijdag 12 juni vanaf 17:00 tot zondag 14 juni 17:00 – 2020
– Smalhoorn Orvelte (Drenthe) (Jan Pieter, Florien & het team)

* na opgave volgt mail met exacte data, voorwaarden en richtlijnen


 

“Het jaarprogramma is ontwikkeld door Jan Pieter Schreur, auteur van ‘het Handboek voor de Nieuwe Aarde’ en spelontwikkelaar van ‘het Elfenspel – Orakel uit het magische rijk’, een healing tool om proceswerk speels en luchtig te maken. Hij is de sjamaan en hoofdbegeleider. Maar dit jaar zal elke groep extra begeleid worden door een man en vrouw vanuit de School van Ascensie zodat er een intieme band en bedding ontstaat voor het gehele jaar. Zij verzorgen de eerste dag, de andere dagen worden begeleid door Jan-Pieter.

Hieronder stellen de begeleiders van deze groep zich aan je voor.”

Jan Pieter Schreur

Specialisatie: Stabiliteit, Mannenlijn, Vrouwenlijn

In dit leven koos ik om van verschillende facetten te proeven en daar de diepte van te ervaren. Met vallen en opstaan kwam ik steeds dichter bij mezelf, mijn droom, verlangen, maar ook mijn oerpijn. Wat zich uiteindelijk uitte in het volledig dienstbaar zijn aan wat ik noem

“de nieuwe aarde”. Met een achtergrond in sjamanisme voel ik een diepe roep om oude wijsheden terug te brengen in de hedendaagse maatschappij. Vanuit een nederige verbinding met de voorouders, bevind ik me in diepte en oorsprong lagen, en ben ik spaceholder voor heilige transities. Mijn grootste passie is het ontwikkelen van bezielde healing tools zoals: het Handboek voor de Nieuwe aarde, Het Elfenspel en sinds kort de Bezield geld Movement. En natuurlijk, het Levenswiel!

Deze tool is ook voor mij altijd weer even speciaal, en ben keer op keer ontroerd als ik zie welke stappen de mens en ziel kunnen zetten. De eerste ronde heb ik alleen gelopen, ben heel diep gegaan en heb toen de verschillende dimensies geopend. Vanaf het tweede jaar kwamen leden van het kernteam erbij. Alle processen rond andere creaties vinden bedding in het wiel, en jaar op jaar groet het bewustzijn en draagveld.

Dit jaar worden er specialisaties gedaan op de buitenste posities; Groot Mysterie, Grote Geest, Vader God en de Oermoeder, plus het centrum wordt vertegenwoordigd; Het Hart. Dat beloofd in immense stevige bedding, en voorzie een nieuw fundament zodat ook het wiel expandeert toegankelijker wordt en beweegt richting zelfdraagzaamheid.

 

 

Florien Kortenhorst

Specialisatie: Oermoeder

Na veel in het licht te hebben vertoefd mbv meditatie en stilte, realiseerde ik mij dat de uitdaging ligt in de integratie van het licht en het donker. De hemel op aarde brengen, onze ziel verbinden met de mens die we zijn incl. alle bagage die we bij ons dragen. Ik ben daarin zelf een pittige weg gegaan oa. in de liefde, en dat geef ik graag door. 10 jaar geleden zette ik stichting PLAY op, een plek voor jonge mensen om spiritualiteit te verkennen, en een vleugje daarvan gaat mee in alles wat ik doe. Verder werk ik als coach en Touch of Matrix therapeut in Utrecht.

Het avontuur van het levenswiel zal ook voor mij starten dit jaar. Ik voel de grootsheid van het veld waarin we werken, de verschillende lagen en hoe alles van collectief tot individu verweven is met elkaar, en ook het belang van het werk dat we hier doen voor het grotere geheel. Ik voel me vereerd en heb enorm veel zin om deze jaartraining te mogen beleven en verrijken met mijn kwaliteiten. Ik breng een vrouwelijke bedding van liefde, zachtheid, belichaming, levensenergie en speelsheid.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

 

oktober 13 @ 10:00

10:00

Friesland

Aeréon, Florien, Jan Pieter