Levenswiel – De Geschenken van het Christuskind

Het afgelopen jaar hebben we het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke verwelkomd in het Levenswiel. Richting het einde opende zich een nieuwe laag, een laag van verwondingen die veel van ons gedrag in de onderstroom aanstuurt. Een laag waar nog veel pijn en nee zit tegen de nieuwe aarde werkelijk te gronden. Een laag waar manipulatie verward kan worden met onze intuïtie. Maar ook een laag waarin al onze diepste geschenken liggen verscholen. Nu we het mannelijke en vrouwelijke hebben samengebracht, is er voldoende veiligheid voor deze laag. Wees welkom in editie 7 van het wiel.

Met thema:

De Geschenken van het Christuskind

We kwamen allen met prachtige ideeën en geschenken naar de aarde. Maar de materie was voor velen harder dan gedacht. We ondervonden weerstand, hardheid, vervorming, pijn en dit wezenlijke deel raakte teleurgesteld. We bedachten dat om veiligheid te creëren we ons moesten richten naar buiten, de wereld en anderen veranderen, actief bezig zijn met helingswerk en bijdragen aan het transformatieproces in de wereld.

Het Christuskind kon toen nog niet volledig op aarde landen omdat er nog geen bedding bij de meesten van ons was: Ouders, school, allerlei structuren stonden nog niet in het licht, waardoor het in de oude aarde zich niet veilig en thuis voelde. Het bouwde muren, moest zich verstoppen, vervormen of in een eigen afgescheiden wereld leven.

Nu wij als volwassen persoon zijn geland en ons licht de aarde raakt en doorwerkt in delen van ons leven: onze gedachtes, hoe we omgaan met emoties, handelingen, creaties, relaties. Nu er al zoveel licht en puurheid in de wereld is. Nu we onze innerlijke man en vrouw een plek hebben in ons leven, is er een veilige bedding gecreëerd waar we nog meer van ons licht en de geschenken Christuskind kunnen ontvangen.

Het Christuskind

Ons Christuskind is puur, ontvankelijk, lichtvoetig en speels. Het wacht tot wij klaar zijn hem of haar te ontvangen. Het heeft een volwassen bedding van zelfkennis, zelfzorg en gezonde begrenzing nodig van ons zelf, om doorheen te kunnen stromen. Om ruimte te krijgen in de verschillende elementen van het leven.

Misschien is het Christuskind al geland in bepaalde levensgebieden, maar ben je in een ander gebied nog toeschouwer. Je kunt kiezen om verschillende lagen te openen, zoals zielenfamilie, missie, werk, intieme relaties, seksualiteit, vriendschap, community etc.

Waarin doet jouw christus kind nog niet mee, wat wil jij aankomend jaar graag openen?

We dragen allemaal ons puzzelstukje bij ons van het geheel, en het is tijd om die samen te brengen. Het is tijd om het oude spel los te laten, en te ontdekken wat er nu mogelijk is. We hebben lang genoeg aan de concepten en voorwaarden van de nieuwe aarde gebouwd, het is tijd om erin te stappen, en het te gaan leven. 

*

Wij nodigen je uit om samen met ons op reis te gaan,
Wij nodigen je uit, om je meest pure wezensdeel te verwelkomen,
en de muren van veiligheid af te breken, om voorbij de comfortzone te gaan

We nodigen je uit om samen in de nieuwe aarde te stappen,
te ontdekken, welke geschenken er tot bloei willen komen… En oneindigheid aan liefde,
speelsheid, plezier, magie en onbegrensde mogelijkheden te verwelkomen.

Het Levenswiel – Sleutel der Eenheid

Het Levenswiel is gebaseerd op het oude medicijnwiel, een heilige tool van transformatie en heling, wat door vele natuurvolkeren eervol werd gelopen. Het is een wiel met alle fases waarin je in een leven doorheen gaat. Van geboorte, kindertijd, puberteit, volwassenheid tot ouderschap.

In deze levenscycli ’s kom je niet alleen de ervaringen van dit leven tegen, maar kun je, als je diep genoeg reist, al je levens terugvinden. Alles wat nog in jouw onderbewustzijn en zielen-geschiedenis leeft, vind ergens plek in jouw leven. De fases van de ontwikkeling van je ziel, zijn gekoppeld aan de fases van dit leven. Daarom is het medicijnwiel een heilige tool tot ontwaken.

Het Levenswiel van de School van Ascensie gaat nog dieper dan het oude medicijnwiel, het opent stapsgewijs maar bewust de andere dimensies en tijden. Zodat de diepte van aardse ervaringen kan worden gezien en beleeft.

Op deze manier kan het wezen, wat voorbij tijd en ruimte leeft indalen, en zich verbinden aan het hier en nu. Het kan landen in verschillende elementen van je leven. Dat wat wij noemen; Ascensie.

Voor wie is het Levenswiel?

Het Levenswiel is voor nieuwe aarde zielen, lichtwerkers, Indigo’s, kristalmensen en regenboogkinderen die hier gekomen zijn voor de transitie waar de aarde doorheen gaat. Als jij van jezelf weet, dat je een immens potentieel bij je hebt, wat wacht om te ontwaken. Kan het Levenswiel je helpen om je verborgen krachten te activeren, en je gaven boven te halen. Het vraagt wel een diepe ja, tegen mee resoneren op de nieuwe aarde.

Wij, het sterrenteam van de School van Ascensie bieden een heilige ruimte waarin je een heel jaar kunt vertoeven. Een ruimte waarin jij op een vellige manier door je dieptes kan reizen en je grootste angsten en schaduwen onder kan komen. We doorlopen samen alle fases, en halen op wat is blijven liggen, laten stromen wat is bevroren, zodat jij volledig in het hier en nu kan aankomen, en kan beginnen aan je taak, missie of goddelijke plan.

Het Levenswiel is niet gekoppeld aan een bepaalde traditie, maar stemt zich af op jouw unieke zielen pad. Het brengt jouw persoonlijke geschiedenis op planeet aarde in beeld, opent de vrouwenlijn, en krachten die daar liggen verscholen, verdiept de mannenlijn, en brengt bewustzijn op jouw persoonlijke missie, en brengt je in contact met je galactische oorsprong en krachten en kwaliteiten die daar op jouw wachten, om te herinneren.

Hoe werkt het Levenswiel?

Het Levenswiel is heilig. Het is de magie van het leven zelf, maar dan gekadert in heldere stappen. Het wiel draait het hele jaar, soms stilletjes op de achtergrond, soms heel intens op de voorgrond. Allemaal afhankelijk hoe jouw relatie is met het bepaalde onderdeel. Het is een kader, die je wel zelf hebt in te vullen, daarom vraagt het wel een bepaalde mate van zelfdraagzaamheid en meesterschap, om het Levenswiel te bewandelen.

We gaan energetisch door alle 37 lagen en stappen heen van het Levenswiel. Elke keer als we samenkomen, doen we een ronde. Dan gaan we door de windrichtingen, en wordt in de energie alles aangeraakt, wat je in de periode daarna gaat integreren.

Veel van de magie valt niet uit te leggen, dat heb je te ervaren. Je zult merken dat je in een achtbaan komt, waarin op de juiste momenten; thema’s, patronen, situaties, emoties, herinneringen maar ook krachten, helpers, verbindingen, kwaliteiten en initaties komen bovendrijven.

Allemaal in dienst van jouw intentie van het jaar.

Het Levenswiel & de krachtdieren

De afbeelding van hierboven is nog niet het volledige Levenswiel. Je ziet in het centrum de 9 tempels van het hart. Daarom heen de vier sleutels op de elementen. Daarom heen de 12 stappen van het medicijnwiel, met daar buiten, de 4 poortwachters, wakers over de dimensies hier nog buiten. In elke samenkomst behandelen we een nieuwe laag. De ene keer in de diepte, dichter bij de kern, de andere keer in de hoogte, meer naar buiten. Steeds doen we een ronde, van het zuiden, westen, noorden, oosten, naar de kern, het hart..

Om processen zichtbaar te maken komen hulp- en krachtdieren je helpen. Zij laten zien hoe jij je verhoudt tot de verschillende plekken en dimensies. Hun krachten kun je bewust inzetten. Ook brengen zij je weer in contact met delen en gaven die je misschien dacht kwijt te zien. Elke ontmoeting laat je veel zien over je persoonlijke proces.

Het Jaarprogramma

We bewegen mee in de dertien manen kalender van de Maya’s. Die elk jaar start op 26 juli.
Het Levenswiel zelf start in de maand september/oktober. Maar als je ziel is uitgenodigd om dit jaar mee te lopen, zal je proces al eerder beginnen.

1: Dag Zuiden – Overgave Het zuiden staat in het teken van ons onderbewuste. We leggen in de diepte een fundament, zodat we de rest van de ontwikkeling van het jaar kunnen dragen.

2: Dag Westen – Aarde kracht In het westen verzamelen we onze krachten, zodat we onze saboteurs, angsten en schaduwen onder ogen kunnen komen. We nemen ons plek in op aarde.

3: Dag Centrum – Het hart Hier gaan de samen door de poort, en verschuiven we onze aandacht van alleen dit leven, ook naar andere tijden en dimensies. Dit is een dag om elkaar beter te leren kennen.

4: Weekend noorden – Meesterschap Hier komen we in contact met de sleutels en poortwachters, en kan veel van het harde werk worden beloond mat activaties, inwijdingen en initiaties, nodig voor jouw zielen pad.

5: Weekend Oosten – Thuiskomen Nu openbaart zich het gehele wiel zich in volle glorie. We reizen door de 7 regenbooglagen van moeder aarde en de 7 hogere hemelen van vader hemel. Hier komen we thuis.

Het levenswiel kent vier studiejaren. Waarin je elk jaar door een andere windrichting reist.

Zuiden: je spiritueel fundament – overgave
Westen: je aarde kracht – saboteurs
Noorden: je heilige missie – meesterschap
Oosten: je wezen verwelkomen – ascensie

Je kan elk jaar voelen of je verder wilt, een rustperiode wilt of voorgoed wilt stoppen.

Aanmelding voor het Levenswiel

De teams van begeleiders en startlocaties worden in augustus definitief samengesteld. Vanaf dan beginnen we ook in overleg met het indelen van deelnemers. We hebben vooraf een kort gesprek waarin we de welkomstwaarden van het Levenswiel doornemen, zodat er een stevige en veilige bedding ontstaat voor het aankomende schooljaar.

Investering: € 1111,- *

* de 2 weekenden zijn volledig verzorgd met biologisch eten en slapen

Dag 1: za 3 oktober of zo 4 oktober 2020
Dag 2: za 21 november of zo 13 december 2020
Dag 3: zaterdag 6 februari 2021
Weekend 1: vrij 2, za 3 en zo 4 april 2021
Weekend 2: vrij 4, za 5, zo 6 juni 2021 te Orvelte

De officiële inschrijving start vanaf 1 juli, de gesprekken starten in augustus!
Als jij je inschrijft wordt je uitgenodigd voor een gesprek…

Disclaimer:

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Als er door externe omstandigheden de weekenden niet door kunnen gaan, zullen we de energie door laten stromen en online of middels losse dagen verder gaan. We zullen het bedrag voor de overnachtingen dan retourneren.

Het veld van het Levenswiel

Het levenswiel wordt gedragen door het veld van eenheid. Wezens en krachten die zich ten dienste stellen van het ascensieproces op planeer aarde. Wij werken niet met namen of titels want dat kan ook misleiden, maar met het fenomeen heilige ruimte, en laten dan ook alleen die energieën toe die het hoogste goed van jou en ons allen dienen. De samenstelling kan dan ook per onderdeel en editie verschillen, afhankelijk van welke expertises nodig zijn.

Een ware routekaart van het Universum

Het Levenswiel is een ware routekaart van dit Universum, een heilige ruimte die zich elk jaar verder uitbreidt. Het brengt je in contact met verschillende dimensies en delen van jou die daar bestaan. Door deze delen te integreren kun je meer van je multidimensionale zelf op aarde bewust gaan ervaren, en van hun krachten gebruik maken. Daarmee groeit je bewustzijn, en kom je steeds steviger te staan op jouw heilige levenspad.

Het levenswiel is niet voor iedereen. Het is een nieuwe manier van leren en ontwikkelen en vraagt om zelf eigenaar te blijven van je proces. Daarin zit jouw kracht en meesterschap. In sommige onderdelen zullen we je dragen, maar we laten je ook los, zodat je het zelf leert.

Daarin mag je groeien, fouten maken, onhandig zijn etc., tegelijk ben en blijf jij ten alle tijden verantwoordelijk voor wat er van dit bewustzijn in jouw leven land. Het is en blijft jouw zielen geschiedenis die aan je wil openbaren, wij bieden een ruimte waarin dat veilig kan.

Meer weten over de school van Ascensie? Lees hier…

Inclusief:

 • de 2 weekenden zijn verzorgd met biologisch eten en slapen
 • je krijgt een diploma voor het jaar waarin je afstudeert
 • op de achtergrond krijg je mails met extra info en huiswerk
 • je krijgt het boekje met alle info over het levenswiel
 • je wordt ingedeeld in een intervisie groepje met opdrachten
 • twee begeleiders per groepje van 4 tot 6 deelnemers
 • een heel jaar in een heilige ruimte

Het jaarprogramma bestaat oa uit:

 • Kennisoverdracht werken met de windrichtingen
 • Werken met het begrip heilige ruimte
 • Bewustzijn over verschillende dimensies
 • Informatie over jouw zielengeschiedenis
 • Zelf integreren saboteurs en schaduwdelen
 • In contact komen met je gidsen en poortwachters
 • Opstellingen voor persoonlijke en collectieve stukken
 • Zielenreizen naar vervlogen tijden om oude delen te verwelkomen
 • Het maken een krachtvoorwerp, jouw persoonlijke staf
 • Focussing zodat helder wordt hoe pijnstukken zich laten zien
 • Voice dialog om met innerlijke delen te praten om ze te helen
 • Reizen in voorouderlijke lijnen om de missie van je stam boven te halen
 • Activaties om de verbinding met je hogere zelf te versterken
 • Kennis- en bewustzijns over verschillende tijden en dimensies
 • Tools die ondersteunen in het integreren van zielen- en schaduwdelen
 • Multidimensionale dansavonden

.

oktober 3 @ 09:30

09:30

Almira, Florien, Jan Pieter, Michael, Roland