Bezield geld activatie – level 1

8 weeks online programma

Hoe breng ik bezieling in mijn bedrijf en relaties? Voor particulieren, startende ondernemers en zelfstandigen.

In deze eerste activerende onlinecursus beginnen we met een landingsplaats te genereren voor het wezen, zodat bezield geld een plek krijgt in je leven. Iedereen kan dit op zijn eigen niveau doorlopen, en zal heling en info ontvangen die past bij de stappen van nu…

Vanuit oude paradigma’s waren spiritualiteit en geld vaak twee uitersten die niet met elkaar verbonden mochten worden. Met als gevolg weinig bewustzijn in de zakelijke sector en weinig mensen in control die de spirituele laag verbinden aan belangrijke keuzes.

Nu leven we in een tijd dat de uitersten met elkaar verbonden mogen worden zodat we de poort naar de nieuwe aarde openen en daarmee de hemel op aarde belichamen. Bezield geld koppelen aan je bedrijf betekent schone kloppende uitwisselingen laten ontstaan waar je wezen helemaal op aan gaat. Steeds meer invoelen waar je ja en nee tegen dient te zeggen zodat alle creaties bezield en zelfdragend zijn. Om dit te kunnen zullen we eerst uit vele verstrikkingen moeten stappen die we nodig hadden om te overleven in het oude systeem, zodat er gezonde bekrachtigende samenwerkingen kunnen ontstaan.

Bezield geld is een bewustzijn dat het wezen verwelkomt in de huidige maatschappij. Vanuit oude denkbeelden en paradigma’s waren spiritualiteit en geld vaak twee uitersten die niet met elkaar verbonden mochten worden. Met als gevolg weinig bewustzijn in de zakelijke sector en weinig mensen in control die de spirituele laag verbinden aan belangrijke keuzes. Nu leven we in een tijd dat de uitersten met elkaar verbonden mogen worden zodat we de poort naar de nieuwe aarde openen en daarmee de hemel op aarde belichamen. Bezield geld koppelen aan je bedrijf betekent schone kloppende uitwisselingen laten ontstaan waar je wezen helemaal op aan gaat. Steeds meer invoelen waar je ja en nee tegen dient te zeggen zodat alle creaties bezield en zelfdragend zijn.

Om dit te kunnen zullen we eerst uit vele verstrikkingen moeten stappen die we nodig hadden om te overleven in het oude systeem, zodat er gezonde en bekrachtigende samenwerkingen kunnen ontstaan. Heb je een onderneming en wil je die een boost geven? Komt je geldstroom maar niet op gang? Zit je vast in verstrikkingen en wil je vrij zijn? Wil je bezielde uitwisselingen laten ontstaan? Wil je jouw wezen en missie verbinden aan je bedrijf?

Dan is deze online cursus wat voor jou!

Bezield geld level 1 – Heilige Ruimte

Velen worstelen nog met een armoedebewustzijn, en verlangen naar overvloed. In feite in overvloed wat tot ons allen behoort, en als we dat niet ontvangen remmen we ergens de stroom. Een tussenstap, een brug van armoede naar overvloed is waardebewustzijn. Als je weet wat je waarde is, kun je gemakkelijk gaan staan voor wat goed voor jou voelt, ook al gaat dat in tegen wat je hele omgeving verwacht. En daarmee bespaar je ontzettend veel niet vergoede investeringen en dus energie. Er ontstaat ruimte voor kloppende uitwisselingen. Nog voor een eigen bedrijf, bezield geld en overvloed tot je kan komen dien je ruimte daarvoor te maken. Dat begint heel simpel in jezelf, een heilige ruimte. Daarom gaat de eerste module over de heilige ruimte, waar bezield geld in kan landen.

Start 1 maart 2019 tot 30 april 2019

Inclusief:

* 2 maanden in een sacred space
* 2 x webinar van 2 uur (met ruimte voor vragen)
* 2-wekelijks mail met activatie en huiswerk opdrachten
* 2 meditaties voor opschonen van je sacred space
* twee wekelijks activaties en meditaties online

Wat leer je:

* waardebepaling
* bezield geld toepassen
* heilige ruimte opschonen
* onderscheid tussen geld en bezield geld
* autonomie/ begrenzen/ zelsdtandig
* nee als startpunt voor de creatie
* je wezenskwaliteit herkennen/inzetten
* gaan staan voor wat klopt
* voedende (zielen) relaties

Voor een investering van € 495,- * inclusief btw
Optie: 1 x 45 min persoonlijke bezield geld activatie sessie van Jacob Geense via skype, tegen gereduceerd tarief van € 50

Jacob Geense, in samenwerking met Aeréon- Creations

www.jacogeense.nl

Ik ben met een diep weten van de blauwdruk van de nieuwe aarde hier geboren. Hoe de samenleving eruitziet waarin mensen vanuit een staat van vrede met elkaar zijn, creëren en samenwerken. Dit betreft de verschillende aspecten: relaties, samenwerking, Liefde, bezieling, geld, levenskracht. Zowel in onszelf als mens, maar ook in organisaties en de samenleving. Wat ik echter de eerste decennia aantrof stond in groot contrast met wat ik van binnen voelde. Al vroeg in mijn leven heb ik me afgesloten van mijn ziel. En geleefd zoals vele anderen om me heen. Rond mijn 30e jaar ben ik na een burn-out stap voor stap open gegaan. En kreeg ik weer contact met mijn ziel, en is mijn pad van bewustzijnsontwikkeling gestart. Iedere stap weer opnieuw openen van mezelf. Dit proces is nooit meer gestopt. In mijn leven heb ik ontdekt dat alles start met vrede in jezelf vinden. Soms hebben we daarvoor het conflict aan te gaan in onszelf of met de omgeving om naar in diepere staat van innerlijke vrede te komen. Pas vanaf die innerlijke staat van vrede kunnen we vrede in de buitenwereld, in onze relaties brengen. Niet andersom. En hoe groter onze kracht, hoe verder deze vrede de samenleving beïnvloedt.

Event-info

Hoe breng ik bezieling in mijn bedrijf en relaties? Voor particulieren, startende ondernemers en zelfstandigen. In deze activerende onlinecursus beginnen we met een landingsplaats te genereren voor het wezen, zodat bezield geld een plek krijgt in je leven. Iedereen kan dit op zijn eigen niveau doorlopen, en zal heling en info ontvangen die past bij de stappen van nu. Bezield geld is een bewustzijnsveld wat voedende relaties en uitwisselingen laat ontstaan. Het eert natuurwetten en koppelt deze aan je bedrijf en missie, waardoor je energie optimaal wordt ingezet ten behoeve van alle betrokken, inclusief jezelf! Door ons heilige ruimte op te schonen laten we onzichtbare draaglagen los. Er komt veel energie en levenskracht vrij. Dan ontstaan er ruimte voor ware bezieling en in de laatste fase koppelen we dit aan geld-stromen zodat er gezonde uitwisselingen ontstaan. Om ons wezen te helpen landen zullen we daarvoor ruimte moeten genereren. We dienen los te komen van afhankelijkheid en overlevings- mechanismes, en te leren hoe we ons energie kunnen omzetten naar bezield geld. Vanuit kan er een nieuwe relatie tot geld ontstaan. De intentie is uiteindelijk dat alle geldstromen kloppen zodat het wezen meedoet en manifesteren moeiteloos gaat met veel zin en plezier. En dat ieder krijgt wat die verdient. In dit proces leert eenieder zelf te doorvoelen wat zijn waarde is, en daarvoor te gaan staan.

Visie

Het hoogste doel is dat dit bewustzijn tot alle lagen door trilt, van de absolute top, tot aan de allerarmsten, en dat alle lagen beseffen, dat ware bezieling en vervulling alleen kan ontstaan als alle uitwisselingen kloppen. Door bewustzijn te krijgen over alle draaglagen is geld een meetgraad, tot het uiteindelijk weg kan vallen, omdat de natuurlijke orde is hersteld.

De Bezield geld movement

Bezield geld gaat over waardebepaling en daarvoor gaan staan, zodat zichtbaar wordt welke bezigheden vanuit je kern komen en dus bezield zijn en welke niet. Door bezield geld toe te passen worden vervormingen zichtbaar die rondom geld zijn ontstaan en je weg houden bij jezelf, jouw missie en jouw zielsverlangen. Doordat de overvloed van je wezen kan worden vertaald naar een bezielde geldstroom kunnen we uit overlevingsmodes stappen en daarmee ook uit verstrikkingen en niet voedende bezigheden. Door alle uitwisselingen op te schonen, kunnen alle lagen van de samenleving geheeld worden van deze vervorming, zodat iedereen organisch naar zijn natuurlijke plek kan bewegen, om vanuit daar samen te werken. Uiteindelijk kent bezield geld 13 levels/modules, die beginnen vanuit particulier/startende ondernemers, via professionals, organisaties tot een geheel eco-systeem. Ga je aan? Voel je een roep hier onderdeel van te worden? Meld je dan aan voor het eerste online programma en word ambassadeur van deze movement!

In samen werking met:

Aeréon – Creations

Steeds meer ontdek ik mijn ware signature, hetgeen waar ik voor geboren ben. Voorbij de rol die ik soms bekleed als teacher, spaceholder, sjamaan en auteur, ben ik een architect die een keten van creaties op aarde brengt die allen met elkaar verbonden zijn. Door universele structuren toe te passen worden ze allemaal zelfsturend en zelfdragend, en smeten ze samen met het collectief waarvoor ik ze maak. In eerste instantie ben ik spaceholder en waker, tot ik ze loslaat en ze hun eigen leven gaan leiden

Deze creatie is misschien wel de grootste waar ik me tot nu toe aan heb gewaagd. Eentje die de komende decennia door gaat trillen door alle lagen van de samenleving. Eentje waar ruimte is voor velen hun missie en plek. Een ware bouwsteen voor de nieuwe aarde.