Almira

Het leven is een grote bron van liefde, vreugde en vol magie als IK ervoor KIES om hierin te geloven. Het vinden van Innerlijk geluk en vrijheid door het (durven) loslaten van je oude huid staat voor mij hierin centraal.

www.naliniyoga.nl

Almira

Transformatiecoach, vernieuwer, ontdekkingsreiziger, levensdanseres, verbinder, Aap

Het leven is een grote bron van liefde, vreugde en vol magie als IK ervoor KIES om hierin te geloven. Het vinden van Innerlijk geluk en vrijheid door het (durven) loslaten van je oude huid staat voor mij hierin centraal.

Vanuit een diep oer-trauma uit mijn kindertijd; het meemaken van een oorlog (Bosnië), ontstond al vroeg een diep verlangen om weer pure vreugde en heelheid te kunnen ervaren in mijzelf en de wereld om mij heen. Dit verlangen resulteerde in een intense zoektocht terug naar mijzelf, naar mijn wortels, door diepe moerassige wateren en kleigrond heen en zorgde voor een transformerende reis op alle lagen van mijn bestaan.. Hier vanuit is mijn diepe verlangen ontstaan om mensen te helpen bij hun transformatieproces.

Mijn kracht is om mensen die zijn vastgelopen op een bepaald levensgebied te ondersteunen en ze terug te begeleiden naar hun eigen bron van licht en vreugde en zo samen een vernieuwd levenspad te creëren. Vanuit een veilige bedding, liefde en compassie breng ik jou in contact met je Innerlijk kind en wijs ik je de weg naar je ziel en goddelijke verbinding. Met veel liefde en plezier herinner ik je graag aan hoe je luchtig(er) in het leven kunt staan en de magie van het spelen toe kunt laten.

Mijn wezen is verbonden met de energie van de Oerkracht Aap; het Christusveld en het werken met het innerlijk kind (traumaverwerking, Re-connecting etc.), en die van de Hemelwandelaar; verbinding met de aarde en natuurwezens. Met vernieuwende inzichten en methoden zoals klank, lichttaal, energiewerk en sjamanisme werk ik aan diepliggende trauma’s uit de kindertijd, aarding en wortels, stem ik het aardse en het kosmische op elkaar af, breng het vaste in beweging en creëer balans waar nodig is.

Naast het werk als transformatie coach en heler, ben ik actief als Social Worker en yoga docent. Bij de School van Ascensie ben ik actief als Levenswiel begeleider en verricht ik de Promotie en PR. Je zult mij als het boegbeeld van de school regelmatig kunnen treffen op festivals en andere evenementen.

 

 

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Producten

Innerlijk kind sessie

Almira

Het innerlijk kind is het meest pure, creatieve, speelse maar ook kwetsbare deel in ons. Door een traumatische gebeurtenis in onze jeugd kunnen kindsdelen zijn gevlucht, bevroren of ons zijn gaan saboteren, waardoor we niet meer de levensvreugde ervaren, die we hadden als een kind. Ga mee op reis en samen bevrijden we jouw innerlijk kind.